Reacties 2019

Reacties  maart 2019

Hierbij mijn stuk voor de website:

Tijdens mijn wandeling zag ik een kleine roofvogel in de lucht. Hij was aan het bidden. De harde wind leek hem niet te deren, hij hing stil in de lucht, een sterke focus op een prooi in het gras. Hij duikelde naar beneden, nam een snoekduik en… mis!

De roofvogel vloog direct en geduldig terug naar zijn oorspronkelijke plaats in de lucht, herpakte zijn focus en ging opnieuw bidden.

Dit beeld liet me niet meer los en vertelt me geduldig en biddend mijn focus te houden, ook al haal ik niet het doel wat ik eerst gehoopt had.

N.N.

“Ik ben zo blij dat ik de Kleopas stilte-retraite heb gedaan. Drie dagen niet praten met mensen was niet moeilijk, maar hielp me juist om dichterbij God en mezelf te komen. Het eten was superlekker en de kamer een heerlijk rust plekje. Ik kwam met verlangen om God te ervaren en Hij heeft veel gegeven door Zijn Woord en Geest, christelijke boeken, de stilte momenten en wandelingen in de natuur. Ik kan het elke christen aanraden om een keer zo’n retraite te doen; voor mij smaakt het naar meer en het gaf mijn geestelijk leven een boost!“

Mijn gebedskamer is ingericht, nu nog wat vaker proberen om stilte te oefenen.

N.N.